ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Kaymakam Atak, Kur’an kursu öğrencilerine 15 Temmuz anlattı

Selendi Kaymakamı Can Atak 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen programda yaz Kur’an kursu için camilere gelen çocuklara 15 Temmuz’u anlattı.

Eklenme:11.07.2019 / 16:34          Güncelleme:11.07.2019 / 16:34
Linkedin Google
15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Selendi Yeni Cami’de gerçekleştirilen programda yaz Kur’an kursları için camiye gelen çocuklara 15 Temmuz gecesi yaşananlar ile vatan ve bayrak savunması için milletin nasıl savunma yaptıkları anlatıldı. Çocuklar daha sonra şehitler için Kur’an-ı Kerim ve ilahiler okudu. Yapılan duanın ardından çocuklara seslenen Kaymakam Can Atak, yarın vatanı kendilerinin koruyacağını söyleyerek 15 Temmuz gecesi hain darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşlara bir kez daha Allah’tan rahmet, gazilere de şifa diledi. Kaymakam Atak, "Rabbim inşallah bu yüce Türk milletine bir daha böylesi kalkışma ya da hainlik yaşatmaz." dedi.
Program toplu fotoğraf çekilmesinin ardından öğrencilere dondurma ikramından sonra sona erdi.

Etiketler :
Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
www.ManisaObjektifHaber.com
info@ManisaObjektifHaber.com
Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

Kurumsal

Künye İletişim Reklam

Yayın İlkeleri

Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir