ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Ölmek üzere olan boynuzlu baykuş 15 günde sağlığına kavuştu

Manisa’da bir vatandaş tarafından kırsal alanda bitkin vaziyette bulunan ve nesli tükenmek üzere olan boynuzlu baykuş, ‘Kuş doktoru’ olarak bilinen Hamdi Öklü’nün girişimleriyle veteriner Burak İşman’a ulaştırıldı. 15 günlük bakım ve tedavinin ardından sağlığına kavuşan boynuzlu baykuş İzmir’de yeniden doğal yaşamına salındı.

Eklenme:11.07.2019 / 15:07          Güncelleme:11.07.2019 / 15:07
Linkedin Google
Manisa’da çok sayıda yaban hayvanını ve kuşun yeniden sağlığına kavuşmasına yardımcı olan, çevresinde ‘Kuş doktoru’ olarak tanınan Hamdi Öklü bu sefer de nesli tükenmek üzere olan bir boynuzlu baykuşun yeniden hayata dönmesini sağladı. Manisa’da kırsal alanda bir vatandaş tarafından oldukça bitkin ve ölmek üzereyken bulunan boynuzlu baykuş, vatandaş tarafından Hamdi Öklü’ye ulaştırıldı. Öklü, oldukça bitkin ve ölmek üzere olan boynuzlu baykuşu besleyip kendine gelmesini sağladıktan sonra İzmir’de Martı Veteriner Kliğine götürerek teslim etti. Veteriner Burak İşman’ın ücretsiz olarak bakımında yeniden sağlığına ve gücüne kavuşan boynuzlu baykuş 15 günlük tedavi ve bakımın ardından yeniden doğal yaşam alanına salındı.

Etiketler :
Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
www.ManisaObjektifHaber.com
info@ManisaObjektifHaber.com
Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

Kurumsal

Künye İletişim Reklam

Yayın İlkeleri

Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir