ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Vali Deniz hastane inşaatını inceledi

Bir dizi ziyaretler ve temaslarda bulunmak üzere Kula’ya gelen Manisa Valisi Ahmet Deniz, yapımı devam eden yeni devlet hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Eklenme:11.07.2019 / 14:08          Güncelleme:11.07.2019 / 15:40
Linkedin Google

Bir dizi ziyaretler ve temaslarda bulunmak üzere Kula ilçesine gelen Manisa Valisi Ahmet Deniz, beraberindeki heyet ile birlikte yapımında sona yaklaşılan Kula devlet hastanesi inşaatında çalışan personelleri ziyaret etti. Şantiye Şefi Erkan Kayış’tan hastane inşaatı ile ilgili bilgi alan Vali Deniz, daha sonra inşaatı gezerek incelemeler yaptı. Yaklaşık yüzde 86’sı tamamlanan, 75 yataklı olarak inşa edilen ve modern tıp teknolojileri ile donatılacak olan yeni hastaneye, mevcut hastanede yer almayan Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi, Biyokimya Laboratuvarı, Yanık Odası, Fizik Tedavi Ünitesi ve Diş Ünitesinin de kazandırılacağı öğrenildi.
Vali Deniz’in yeni hastane inşaatın yaptığı incelemelere, Kula Kaymakamı Kemal Duru, İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, İl Kültür Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Kula devlet hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Onur Kahya ve devlet hastanesi Müdürü Ali Akarsu da eşlik etti.
 

Etiketler : devlet hastanesi   Kula  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir