ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Merkez Efendi Ortaokulu’na Şehzadeler’in eli değdi

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kuşlubahçe Mahallesi Merkez Efendi Ortaokulu’nun iç cephesini boyayarak, okulu yeni eğitim öğretim yılına hazır hale getirdi.

Eklenme:11.07.2019 / 12:18          Güncelleme:11.07.2019 / 12:18
Linkedin Google
Eğitme verdiği destekler ile adından sıkça söz ettiren Şehzadeler Belediyesi yeni dönemde de eğitim desteklerine devam ediyor. Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kuşlubahçe Mahallesi Merkez Efendi Ortaokulu’nun iç cephesini boyayarak, okulu yeni eğitim öğretim yılına hazır hale getirdi. İlk döneminde sıfırdan üç okul yapılabilecek bir bütçeyi Şehzadeler’deki okulların fiziki şartlarını iyileştirmek için harcayarak, eğitime büyük destekler veren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, yeni dönemde de eğitime destek olmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Çelik, “Biz en iyi yatırımın insana yapılan yatırım olduğunun bilincindeyiz ve bu bilinçle Şehzadeler’deki çocukların daha iyi şartlarda eğitim alabilmeleri için üzerimize düşeni yapıyoruz.” dedi.

Etiketler :
Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
www.ManisaObjektifHaber.com
info@ManisaObjektifHaber.com
Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

Kurumsal

Künye İletişim Reklam

Yayın İlkeleri

Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir