ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Vali Deniz’den 15 Temmuz programına davet

Manisa Valisi Ahmet Deniz, Türk halkının gösterdiği kahramanlıkla dünya tarihine adını yazdırdığı ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinliklerine bütün Manisalıları davet etti.

Eklenme:11.07.2019 / 12:09          Güncelleme:11.07.2019 / 15:23
Linkedin Google

Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak geçen 15 Temmuz darbe girişiminde şehit düşen ve gazi olan vatandaşlar, Manisa’da da anılacak.
‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinliklerine Manisalıları davet eden Vali Ahmet Deniz, “3 yıl önce hain Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY) tarafından yapılmak istenen darbe, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ve milletimizin iradesine sahip çıkmasıyla geri püskürtülmüştür. Türk Milleti, 15 Temmuz gecesi destan yazmış, kahramanlığını dosta düşmana bir kez daha göstermiştir. Karanlık sabahın aydınlığa erdiği, tek yürek olan bir milletin yedi düvele karşı destanlaşan bir kahramanlık örneği ortaya koyduğu 15 Temmuz gecesinin üçüncü yıl dönümünde tarih yazan kahramanlarımızı bir kez daha saygıyla anacağız. Birlik ve beraberliğimizi bir kez daha perçinlemek, şehit ve gazilerimizi saygıyla anmak üzere 15 Temmuz günü gerçekleştireceğimiz etkinliklere tüm halkımızı davet ediyorum" şeklinde konuştu.
Manisa’da düzenlenecek olan 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı şöyle: “Saat 11.00’da Manisa Şehitliği Ziyareti, 11.45’te Fatih Sergi Salonunda 15 Temmuz Fotoğraf Sergisinin Açılışı ve Anı Defterinin İmzalanması, Hatuniye Camiinde saat 12.45’te Mevlidi Şerif, Dua ve İkram, saat 14.00’da Lale Salonunda Gazeteci-Yazar Bülent Orakoğlu Konferansı, saat 21.00’da 15 Temmuz Demokrasi Meydanında Toplanma, saat 21.30’da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı- M.Kemal Paşa Caddesi-Cumhuriyet Meydanı güzergahında Milli Birlik Yürüyüşü, saat 22.00’da Cumhuriyet Meydanında 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri.”
 

Etiketler : Manisa Valisi Ahmet Deniz  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir