ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Başkan Ergün MHP Lideri Bahçeli’yi ziyaret etti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi ile MASKİ Genel Müdürlüğünün yatırımlarını hızlandırmak ve Ankara ayağını takip etmek için başkente gitti. Başkan Ergün, burada ilk olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Başkan Ergün Bahçeli’ye Manisa Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Eklenme:10.07.2019 / 15:38          Güncelleme:10.07.2019 / 18:06
Linkedin Google

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ankara temasları kapsamında ilk olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Başkan Ergün’ün Ankara ziyaretinde Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya ve MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran da yer aldı. Genel Başkan Bahçeli’ye Manisalıların selamlarını ileten Başkan Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları ve Ankara ziyaretiyle ilgili detaylar hakkında bilgi verdi. Manisalılara selam ve sevgilerini gönderen MHP Lideri Devlet Bahçeli de, Başkan Ergün’e çalışmalarında başarılar dileyerek, hayır dualarında bulundu.
Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi ziyaretinin ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sırasıyla Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, Araştırma-Strateji Geliştirmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, MHP Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Nevin Taşlıçay, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız ile Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı da ziyaret etti.
 

Etiketler : Cengiz Ergün   Devlet Bahçeli  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir