ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Eğitim gönüllüsü Arslan’a plaket

Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, farklı okullarda öğrencilere verdiği seminerlerden dolayı Mali Müşavir Kadri Arslan’a teşekkür plaketi sundu.

Eklenme:18.05.2019 / 15:42          Güncelleme:18.05.2019 / 15:42
Linkedin Google

Kadri Arslan, Muhasebe ve Mali Müşavirlik Mesleğin tanıtımı ile ilgi farklı okullarda seminerler verdi. Muhasebe Mesleği’nin dünü, bugünü, Mali Müşavir olma yolları, neden bu meslek seçilmeli gibi konularda başta TBMM 85. Yıl Çok Programlı Lisesi ve birçok lisede seminerler verdi. Arslan, “Eğitim ile ilgili öğrencilerimize faydalı olabilmek adına gerçekten çok çalışıyoruz. Müdürümüz Ebubekir Ermiş beye de bize göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Manisa’da yaklaşık 10 yıla yakındır meslek ile ilgili eğitim seminerlerine katılıyorum. Temel Eğitim ve Staj konularında da öğrencilerimizin merak ettiklerini kendileriyle bu tür seminerlerde paylaşıyoruz. Seminerlerimizde ayrıca Muhasebe ve Mali Müşavirlik Mesleğinin dünü, bugünü ve neden bu meslek seçilmeli konularını da işliyorum. Öğrencilerimiz bu konuda bilinçleniyor ve meslek hayatlarına yön verme şansı buluyorlar. Bu nedenle bugün müdürümüz bizleri ağırlıyor, adımıza bir plaket takdim ediyor, kendisine bu ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin bir adım daha ileriye gitmesi için tüm gayretimizi ortaya koymaya devam edeceğiz.”dedi.  
Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, Mali Müşavir Kadri Arslan’ın eğitime gönül veren bir olduğunu dile getirdi. Ermiş, “TBMM 85. Yıl Çok Programlı Meslek Lisesi’nde öğrencilerimize yönelik çok faydalı bir seminer işlediler. Öğrencilerimiz bu seminerden istifade etti. Kadri bey ile ara ara eğitim ile ilgili istişareler yaparız. Görüş alışverişlerimizi hayata geçirmeye çalışırız. Kendisi bizim daimi destekçimizdir. Bu anlamda kendisine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Etiketler : Ebubekir Ermiş  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir