ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Gedizli öğrencilerden Hey Gidi Günler

Manisa Bağımlılığı Önleme ve Sağlıklı Yaşam Derneği’nin (MASDER) katkılarıyla gerçekleşen Tiyatro Festivalinde Şehzadeler Gediz Anadolu Lisesi öğrencileri ‘Hey Gidi Günler’ oyunuyla büyük beğeni kazandı.

Eklenme:18.05.2019 / 15:31          Güncelleme:18.05.2019 / 15:31
Linkedin Google

Özellikle çocuk ve gençleri her türlü bağımlılıktan korumak amacıyla yola çıkan Manisa Bağımlılığı Önleme ve Sağlıklı Yaşam Derneği’nin, Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü (MEM) AR-GE Birimi ve Yunusemre Belediyesi gibi daha birçok kuruluşun da desteğini alarak düzenlediği ‘Tiyatro Festivali’ büyük ilgi gördü. Toplumun geleceği olan çocukları her türlü bağımlılıktan korumak ve sağlıklı bireyler yetiştirmek amacıyla gerçekleştirilen festival kapsamında 5 lise ve 1 ortaokulun tiyatro kolu öğrencileri toplamda 6 oyunla Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda sahne aldı. Şehzadeler Gediz Anadolu Lisesi öğrencileri sahneledikleri ‘Hey Gidi Günler’ adlı oyunla izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Önder Serpek’in uyarladığı, Ruhsar Sözen İkiz’in yönettiği oyunda Ahsen Güneş, Arda Ege Bostancı, Çağlar Varol, Oya Çalışkan, Ömer Faruk Kondakçı, Ceda Dirim, Nisa Sevil, Müşerref Betül Yumuşak, Kayra Ankaya, İrfan Tatlıdil, Mustafa Taş, Mert Şahin, Selin Beyza Başaran, Zeynep Yaren Erbil rol aldı.  Oyunu MASDER Başkanı Şule Uygur, Okul Müdürü Müdürü Bülent Tonoz, öğretmenler, veliler ve çok sayıda tiyatrosever izledi. Etkinliğin önümüzdeki yıllarda Türkiye genelinde düzenlenmesi amaçlanırken, dereceye giren oyuncuların da ödüllendirileceği öğrenildi.

Etiketler : Gediz Anadolu Lisesi  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir