ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

KYK da İftar Sevinci Programları

Eklenme:18.05.2019 / 15:25          Güncelleme:18.05.2019 / 15:25
Linkedin Google

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün koordinatörlüğünde yürütülen Sevgi Evleri'nde kalmakta olan çocuklara yönelik "Yurtlarımız Kardeş Ediniyor" projesi ve Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü’nün  "KYK da İftar Sevinci Programları" kapsamında, KYK Manisa Yurdunda iftar programı düzenlendi. Programa katılan Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, MCBÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Kamil Şirin, Hatuniye Camii İmam Hatibi Hayrettin Çoban, Yurt İdare ve İşletme Müdürü Yılmaz Kaçar, İdari ve Mali İşler Müdürü Volkan Sarıtaş, Eğitim Şube Müdürü Derya Yörük ile birlikte projede yer alan gönüllü öğrencilere teşekkür belgelerini takdim ettiler. KYK Manisa Yurt müdürü Mehtap Şirin, “Başta İl Müdürümüz olmak üzere programa iştirak eden değerli Müdürlerimize Yurt Müdürlüğümüz adına çok teşekkür ederim. Ayrıca Kıymetli eşim Kamil Şirin'e, Muradiye ve Yunus Emre Yurt Müdürlerimiz Güler Sökmen Tuğan ve Erkan Akbalik’a, manevi rehberimiz Mukaddes Dilbaz hocamıza katılımları için, Hayrettin Çoban hocamıza katkıları için çok teşekkür ederim. Programın hazırlanmasında her aşamada görev alan tüm yurt personelime hassaten çok teşekkür ederim. Allah razı olsun” diye konuştu.

Etiketler : KYK   İftar  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir