ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Türk Kızılayı Manisa Şubesi Manisa basınını iftarda ağırladı

Eklenme:17.05.2019 / 15:36          Güncelleme:17.05.2019 / 15:36
Linkedin Google

Taylan Plaza’da düzenlenen iftara Türk Kızılay Manisa Şube Başkanı Selman Keresteci,  Türk Kızılay Manisa Şube Yönetim Kurulu Sekreteri Hakan Yılmazbaş,  Türk Kızılay Manisa Şube Muhasip Üye Uğur Hasacar,  Türk Kızılay Manisa Şube Yönetim Kurulu üyesi Göksel Altıntaş. Türk Kızılay Manisa Şube Yönetim Kurulu üyesi Atilla Efendioğlu, Türk Kızılay Manisa Şube Yönetim Kurulu üyesi Tankut Tansel. Türk Kızılay Manisa Şube Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Molan, Türk Kızılay Manisa Şube Yönetim Kurulu üyesi Onur Taylan. Türk Kızılay Manisa Şube Kadın Kolları Başkanı Fatma Nuran Nüfusçu, Genç Kızılay Manisa Başkanı Esra Karalı, Genç Kızılay MCBÜ Topluluk Başkanı Merve Tokmak, Türk Kızılay Yunusemre Şube Başkanı Serdar Sevim katıldı. 
Türk Kızılay Manisa Şube Başkanı Selman Keresteci, iftara katılan basın mensuplarına teşekkür etti. 22 Şubata yapılan Türk Kızılayı Manisa Şubesinin genel kurulunda başkanlığa seçildiğini söyleyen Keresteci, Kızılay olarak yaptıkları ve yapacakları çalışmaları anlattı. İçinde bulunduğumuz Ramazan ayında Türk Kızılayı’nın yükünün biraz daha arttığına dikkat çeken Keresteci, “Sadece coğrafyamızı, ilimizi, beldelerimizi, ilçelerimizi değil dünyadaki bütün mazlum coğrafyalara cevap vermeye gayret eden, cevap vermeye çalışan bir iyilik hareketiyiz. Şükürler olsun ki son yıllardaki istatistik veriler dünyanın en büyük iyilik hareketi olduğumuzu gösteriyor. 200’ün üzerindeki ülkede faaliyetlerimiz var. Tabi bu faaliyetleri organize eden genel merkezimiz. Bizlere düşende genel merkezimize destek olmak, bulunduğumuz lokasyonlarda da Kızılay faaliyetlerini eksik bir şekilde yerine getirmek. Buralarda Kızılay misyonunu üstlenerek eksiksiz bir şekilde görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi. 
Ramazan ayında Gıda kolisi bağışı almak üzere Magnesia AVM Migros’ta stant açtıklarını ifade eden Keresteci, “Manisa Kızılayı olarak Magnesa AVM Migrostayız. Şehzadeler Kızılayı olarak erler caddesindeki Pehlivanoğlu’nda, Yunusemre Kızılayı olarak 5 M Migros ve 45 Park AVM’deki Migros’ta stant açtık. Tüm Manisalıları bu stantlarımıza bekliyoruz. Burada hayırseverlerin, bağışçıların kabul ediyoruz. Bağışçılarımız istediği bağışları yapabilirler. Burada yaptığımız şudur. Buradaki bağışçıyla muhtaç olan kişilerin arasında köprü olmaktır. Biz ihtiyaç sahibini buluyoruz. Bağışçılarımızdan aldığımız bağışları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz” diye konuştu

Etiketler : Türk Kızılayı  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir