ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Başkan Çelik Şehzadeler Ticaret Merkezini inceledi

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, belediye tarafından Manisa Şehir Hastanesi’nin karşında yapılan Şehzadeler Ticaret Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, 19 iş yerinin bulunacağı ticaret merkezini haziran ayında açmayı hedeflediklerini, inşaatın çalışma takviminin önünde gittiğini müjdeledi.

Eklenme:12.05.2019 / 10:54          Güncelleme:12.05.2019 / 14:32
Linkedin Google

Beş yıllık dönemde sayısız hizmet ve projeyi hayata geçiren Şehzadeler Belediyesi, yeni döneme de hızlı başladı. Adnan Menderes Mahallesi’nde Şehir Hastanesi’nin karşısında bulunan alanda yapımı planlanan ticaret merkezinin temeli kısa süre önce atıldı, inşaat yükselmeye başladı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, belediye tarafından yapılan Şehzadeler Ticaret Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Çelik’e incelemeleri sırasında Başkan Yardımcıları Atilla Efendioğlu, Ahmet Songüler ile Basın Halkla İlişkiler Müdürü Haşim Yener Bilir de eşlik etti. Civar mahalle sakinleri ile hasta ve hasta yakınlarının faydalanacağı 2 bin 470 metrekare alan üzerine inşa edilecek Şehzadeler Ticaret Merkezi’nde 19 iş yeri yer alacak. İnşaat hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Çelik ticaret merkezini haziran ayında açmayı hedeflediklerini, inşaatın çalışma takviminin önünde gittiğini müjdeledi. Başkan Çelik, “Yaz aylarında projenin inşaat çalışmalarının tamamlanması ile birlikte bu projemizi de halkımızın hizmetine sunmuş olacağız. Bölgeye artı bir değer katacağına inandığımız ticaret merkezimiz şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olsun.” dedi.
 

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir