ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Minikler bando eşliğinde vatandaşları bayrama davet etti

Manisa’da öğrenciler, bando eşliğinde yöresel kıyafetleriyle vatandaşları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına davet etti.

Eklenme:22.04.2019 / 17:13          Güncelleme:22.04.2019 / 17:13
Linkedin Google
Manisa Yunusemre Mehmet Suphi Egemen İlkokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, kortej yürüyüşü yaptı. Okulun bulunduğu Tevfikiye Mahallesinde bando eşliğinde, yöresel kıyafetleriyle yürüyen öğrenciler, renkli görüntülere sahne oldu. Velilerin de katıldığı yürüyüşe, mahalle sakinleri de balkonlarına ve pencerelerine çıkarak büyük destek verdi. Ellerindeki bayraklarla vatandaşları selamlayan minik öğrenciler, mahalle sakinlerine bayram coşkusu yaşattı.
Okul Müdürü Evra Seda Satan, yürüyüş ardından kısa bir açıklama yaptı. Satan, şöyle devam etti: “Çocuklarımızla birlikte mahalle sakinlerimizi 23 Nisan kutlamalarına davet etmek için bir yürüyüş gerçekleştirdik. Okulumuzda 16 sınıfımız var. 14 farklı halk oyunu ekibimiz var. Çocuklar geleneksel kostümleriyle birlikte yürüdüler. Amacımız mahalle sakinlerimizi bayramımıza davet etmek, eski bayram coşkusunu mahalle halkımızla birlikte hep birlikte yaşatmak” diye konuştu.

Etiketler :
Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
www.ManisaObjektifHaber.com
info@ManisaObjektifHaber.com
Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

Kurumsal

Künye İletişim Reklam

Yayın İlkeleri

Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir