ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Ercan Kahyaoğlu: ”Rakibe çok alan bıraktık”

Akhisarspor Teknik Direktörü Ercan Kahyaoğlu, Antalyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Burası süper lig, bu kadar alan bırakarak oynarsanız geriye dönüşü gerçekleştiremiyorsunuz “ dedi.

Eklenme:20.04.2019 / 18:40          Güncelleme:20.04.2019 / 18:40
Linkedin Google
Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında küme düşme tehlikesini yakından yaşayan Akhisarspor, evinde konuk ettiği Antalyaspor’a 2-1 mağlup olarak, kötü gidişatını sürdürdü. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisarspor Teknik Direktörü Ercan Kahyaoğlu, “Müsabaka istediğimiz şekilde sonuçlanmadı. Rakibe çok alan bıraktık. Burası süper lig, bu kadar alan bırakarak oynarsanız geriyi dönüşü gerçekleştiremiyorsunuz. 3 gün sonra kupada bir maçımız var. Orada farklı bir kimlikle oynayacağız. Rakip de önemli. Artık başımızı kaldırıp önümüzdeki maça konsantre olmaya çalışacağız. Antalyaspor’u tebrik ederim” dedi.

Etiketler :
Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
www.ManisaObjektifHaber.com
info@ManisaObjektifHaber.com
Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

Kurumsal

Künye İletişim Reklam

Yayın İlkeleri

Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir