ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

23 Nisan Forum Magnesia’da coşkuyla kutlanacak

Manisa’nın en önemli çekim merkezlerinden biri olan Forum Magnesia alışveriş merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için özel bir program hazırlandı.

Eklenme:20.04.2019 / 10:06          Güncelleme:20.04.2019 / 10:06
Linkedin Google
Ziyaretçilerine yıl boyu keyifli ve kaliteli bir alışveriş deneyimi sunan Forum Magnesia, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu yaşamak isteyen büyük küçük tüm Manisalılar için dolu dolu bir program hazırladı. “Sevgi Sanatı” isimli kitabında on farklı hikayeyle anne-baba-çocuk ekseninde her noktaya dokunan, çocuk yetiştirmenin bir sanat olduğunu bir kez daha vurgulayan Dr. Hatice Korkmaz, 20 Nisan Cumartesi günü saat 15.00’da Forum Magnesia D&R mağazasında okurlarıyla bulaşacak. 23 Nisan’ın coşkulu kutlaması ise saat 13.00’da Hedef Koleji Okulu öğrencileri ve öğretmenlerinden oluşan 30 kişilik ritim grubunun gösterisiyle başlayacak. Saat 18.00’da ise İzmir Türk Koleji, okul bandosu ve korosuyla Cumhuriyet marşlarını seslendirecek. Program halaydan baleye doğu ve batının değerlerinin sergilendiği bir dans gösterisiyle sonlanacak. Ayrıca Forum Magnesia gün boyunca tüm ziyaretçilerine Türk bayrağı hediye edecek.

Etiketler :
Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
www.ManisaObjektifHaber.com
info@ManisaObjektifHaber.com
Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

Kurumsal

Künye İletişim Reklam

Yayın İlkeleri

Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir