ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Yunusemreli 2 oyuncu TÜFAD karmasında

Antalya’da bu yıl 6’ncısı 13-16 Nisan tarihleri arasında düzenlenen TÜFAD U-12 Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği Turnuvasına Manisa’dan katılacak 2007 doğumlu futbolcular belirlendi. Bu önemli organizasyona Yunusemre Belediyespor’dan da 2 futbolcu katılıyor.

Eklenme:14.04.2019 / 13:57          Güncelleme:14.04.2019 / 13:57
Linkedin Google
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD)’nin Antalya’da bu yıl 6’ncısını düzenlediği TÜFAD U-12 Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği Turnuvasına katlmak üzere seçilen 12 oyuncu arasında Yunusemre Belediyesporlu 2 futbolcu bulunuyor. Spor kulübünün 2007 doğumlu futbolcuları Metin Filiz ve Yunus Ömer Doğan turnuvaya katılırken; Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan futbolcuları kutladı. Alkan konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Oynadıkları başarılı futbol ile Manisa TÜFAD ekibinin dikkatini çeken iki oyuncumuzu da yürekten kutluyorum. Onların gelişimi adına harika bir organizasyon olacak. Altyapıya verdiğimizin önemin karşılığını da almak bizleri mutlu ediyor.” dedi.

Etiketler :
Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
www.ManisaObjektifHaber.com
info@ManisaObjektifHaber.com
Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

Kurumsal

Künye İletişim Reklam

Yayın İlkeleri

Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir