ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Cimnastiğin altın kızından bir dünya şampiyonluğu daha

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un cimnastikteki altın kızı Ayşe Begüm Onbaşı, Portekiz’in Cantanhe’de kentinde düzenlenen Aerobik Cimnastik Dünya Kupası’nda Büyükler Tek Bayanlar Kategorisi’nde 20 bin 700 puan alarak Dünya Kupası Birincisi oldu. İlk kez yarıştığı Senior (Büyükler) Kategorisi’nde Dünya Kupası Birincisi olan Ayşe Begüm Onbaşı yine zirvede yer aldı.

Eklenme:31.03.2019 / 20:40          Güncelleme:01.04.2019 / 14:39
Linkedin Google

Aytaç: “Şampiyonumuzla bir kez daha gurur duyduk”
Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Gökmen Aytaç, “Spora ve sporcuya büyük destek veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün bu başarılarda payı çok büyük. Şampiyon sporcumuz Ayşe Begüm Onbaşı Portekiz’de düzenlenen Aerobik Jimnastik Dünya Kupası’nda Büyükler Tek Bayanlar Kategorisi’nde ilk kez yarıştı ve Dünya Kupası Birincisi olarak bir kez daha gururumuz oldu. Başarılı sporcumuz Ayşe Begüm Onbaşı ile bu başarıda büyük emekleri olan Milli Takım Antrenörü Mehmet Ali Ekin ve kulüp antrenörümüz Yasin Talay’ı kutluyoruz” diye konuştu.
 

Etiketler : Ayşe Begüm Onbaşı  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir