ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Başkan Ergün ailesiyle birlikte oyunu kullandı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi ve kızlarıyla birlikte sandık başına giderek, oyunu kullandı.

Eklenme:31.03.2019 / 16:12          Güncelleme:01.04.2019 / 14:34
Linkedin Google

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün ve kızları Hande ve Merve ile birlikte 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu kullanmak üzere 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlkokuluna geldi. Burada Cumhur İttifakı adayı ve Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ile karşılaşan Başkan Ergün, ayakta bir süre sohbet ettikten sonra birbirlerine başarı dilekleri sundular. 1144 numaralı sandıkta oyunu kullanan Başkan Ergün ve ailesi, daha sonra oy kullanmaya gelen vatandaşlarla selamlaştı. Oy kullanma işleminin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Başkan Ergün, “5 yılda bir yapılan mahalli idareler seçimleri bugün gerçekleştiriliyor. 2009 olsun, 2014 yılı olsun vatandaşlarımız bu görevi bize tevdi etti. Bizler de hizmetlerimizi vatandaşlarımıza ulaştırmak için mücadele ettik. Cumhur İttifakı noktasında MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterildim. Bu benim için şeref ve onurdur. Buna layık olma çabası içerisinde bugüne kadar Cumhur İttifakı’na halel getirmeden 3-4 aydır icraatlarımızı vatandaşımıza anlatma fırsatı bulduk. Demokrasinin kuralı gereği çıkacak sonuca saygı duyulması lazım. Vatandaşlarımız bir kere daha bize teveccüh gösterirlerse iktidarın da gücünü arkasına almış, 7 milletvekili ile ilçe belediye başkanlıkları ve 3 Bakanı ile kaldığımız yerden devam etme fırsatı buluruz inşallah. Seçim döneminde çalışan destek veren bütün çalışanlarımıza iki partimizin yetkililerine, il başkanlarına, yöneticilerine, ilçe başkanlarına, ocak başkanlarımıza, kadın kollarına, emek veren herkesten Allah razı olsun. Çıkacak sonucu saygıyla ve demokrasi içerisinde karşılayacağız. Birbirimizi tebrik etmemiz gerektiğine inanıyorum. Mahalli idareler seçimleri herkes için hayırlı olsun” dedi.

Etiketler : Cengiz Ergün  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir