ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Özkan: Mahallelerimizi Rantsal Dönüşüme Kurban Etmeyeceğiz

Milletin Yunusemre Belediye Başkan Adayı Kürşad Mithat Özkan, Lalapaşa ve Mutlu Mahallelerini ziyaret etti.

Eklenme:23.03.2019 / 15:52          Güncelleme:23.03.2019 / 22:52
Linkedin Google

 

Ziyarette Milletin Yunusemre Belediye Başkan Adayı Kürşad Mithat Özkan’a İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Filiz Tuğçe Ayrancı, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Bülent Mersinli ve Millet İttifakı Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Adayları eşlik etti. Mahalle programında Millet İttifakı Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Adaylarını takdim eden Milletin Yunusemre Belediye Başkan Adayı Kürşad Mithat Özkan,” Bizlerin yönettiği belediyelerde rüşvetçileri görmeyeceksiniz, rantçıları görmeyeceksiniz, ihaleye fesat karıştıranları görmeyeceksiniz, kentsel dönüşüm yapıyorum diye rantsal dönüşüm yapanları hiç görmeyeceksiniz. Çünkü biz insanların hayatlarını yönetmeye talip değiliz, biz şehirleri yönetmeye talibiz. Bizim yönetimimizde ikinci sınıf vatandaş gibi hisseden, kendini ötekileştirilmiş hisseden, kendini üvey evlat gibi hisseden kimse olmayacak. Bizim için Güzelyurt Mahallesi ne ise Fevzi Çakmak Mahallesi de odur. Bizim için Laleli Mahallesi ne ise Lalapaşa Mahallesi de odur. Bizim için Spil Mahallesi ne ise Tevfikiye Mahallesi de odur. Bütün mahallelerimiz bizim gözümüzde eşittir” diye konuştu. 

Lalapaşa ve Mutlu Mahalleri için uygulanan kentsel dönüşüm projesine ilişkin de açıklamalarda bulunan Milletin Yunusemre Belediye Başkan Adayı Kürşad Mithat Özkan, “Mahallelerinizdeki kentsel dönüşüm projesi sizlere soruldu mu? Sizin onayınız alındı mı? Size haber verildi mi? Bütün cevaplar ‘hayır’. Biz de kentsel dönüşüm yapacağız. Ancak biz rantsal dönüşüm yapmayacağız. Kentsel dönüşümü sosyal dönüşüm ile birlikte yapacağız. Kentsel dönüşümde projeyi sizlerle birlikte hazırlayacağız. Projeyi size soracağız. Sizin taleplerinizi alacağız. Sizin önceliklerinizi alacağız. Lalapaşa ve Mutlu Mahallelerimizi ranta kurban etmeyeceğiz” dedi.

Etiketler : Kürşad Mithat Özkan  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir