ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Başkan Ergün’e her yerde aynı sevgi

Gittiği her yerde büyük sevgi gösterileriyle karşılanan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Ergün Gördes’in Dargıl Mahallesinde de aynı coşkuyla karşılandı. Davul zurna eşiliğinde vatandaşlarla harmandalı oynayan Başkan Ergün’e vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Eklenme:23.03.2019 / 16:54          Güncelleme:23.03.2019 / 17:23
Linkedin Google

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Ergün, Gördes Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Gördes Belediye Başkan adayı Muhammet Akyol ile birlikte Dargıl Mahallesini ziyaret etti. Mahalle girişinde şölen havasında karşılanan Cumhur İttifakının adaylarına ilgi oldukça yoğundu. Mahallenin girişinden meydana kadar büyük bir kalabalık ile yürüyen adaylarına MHP İl Başkanı Ömer Baysal, MHP İlçe Başkanı Abdürrazik Yonat, AK Parti İlçe Başkanı Rıza Dilcan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Hüseyin Yılmaz, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serkan Temel, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Feride Batur, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Seher Eren, partililer eşlik etti. Başkan Ergün ve Başkan Akyol’u davul zurna ve atlı birlikler ile karşılayan mahalle sakinleri yapılan hizmetler için teşekkür etti.

Adaylar ’Harmandalı’ oynadı
Dargıl Mahallesi sakinlerinin doldurduğu mahalle meydanında oynanan Harmandalı oyununa adaylar da katıldı. Mahalle sakinlerinin coşkusuna ortak olan adaylar mahalle sakinlerine teşekkür etti.
Cumhur İttifakı’nın Gördes Belediye Başkan adayı Muhammet Akyol da Dargıl’da mahalle sakinlerine gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür ederek, “Dargıl’da her zaman böyle bir coşku oluyor. Mahallemize hem Büyükşehir Belediyemiz hem de Gördes Belediyemiz bünyesinde büyük hizmetler yapıldı ve yapılmaya da devam ediyor. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“Alnımız ak olarak karşınıza çıktım”
Başkan Ergün, mahallede yaptığı konuşmada vatandaşlara gösterdiği ilgi nedeniyle teşekkür etti. Başkan Ergün, “Bu manzara karşısında mutlu olmamak elde değil. Alnımız ak olarak karşınıza çıktım. Eski altyapıları sağlıklı hale getirmek için harekete geçtik. Şu ana kadar 200 mahallenin alt ve üstyapısına yeniledik. Bu mahalleler içerisinde Dargıl da var. Belediye Başkanları altyapı yapmayı sevmez. Ancak biz, merkez mahallelerde ne varsa kırsal mahallelerde de olsun dedik. Hedefimiz bu dönem 200 mahalleyi 500’e çıkarmak. Hizmetin sınırı yok." dedi.
31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde yeniden Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan adaylığına gösterilmesine de değinen Başkan Ergün, “2014 yılında değerli Manisalıların gösterdikleri teveccüh ile Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı seçildim. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilimizde Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterildim. Genel Başkanımıza ve Cumhurbaşkanımıza bir kez daha çok teşekkür ediyorum. Manisa’ya hizmetlerimiz vatandaşlarımız teveccüh gösterirse devam edecek. Aynı şekilde Gördes Belediye Başkanımız Muhammet Akyol da Cumhur İttifakı adına yeniden Gördes Belediye Başkanlığına aday gösterildi. Bu bizim için gurur ve şereftir. Halka yapılan hizmet Hakk’a yapılan hizmettir. Cumhur İttifakı ile hizmetler daha da yağacak. Kırsal kalkınmaya önem vereceğiz bu dönemde. Geçtiğimiz dönem 844 çiftçi kardeşimize 60 binin üzerinde fidan yardımı yaptık. Bu hizmetimiz bu dönem katlanarak büyüyecek. Hepinizden Allah razı olsun. Dualarınızı bizlerden esirgemeyin. İktidarı da arkasına almış olan bu güç bu dönem Manisa’yı daha da yukarılara taşıyacak” dedi.
Bunun yanı sıra Dargıl Mahallesine giderken 5 Eylül Mahallesi güzergahından geçen adaylara mahalleli tarafından yapılan gözleme ikram edildi. Mahalle Muhtarı Osman Bilgen tarafından da Başkan Ergün’e hizmetleri nedeniyle plaket ve çiçek takdim edildi.

Etiketler : Cengiz Ergün  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir