ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Sarıgöl’de servis araçlarına geniş kapsamlı denetim

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde öğrenci taşımacılığı yapan okul servis araçlarına yönelik gerçekleştirilen denetimler artırıldı. Çok kapsamlı yapılan denetimde bir taraftan sürücülerin belgeleri kontrol edilirken bir taraftan da öğrenciler bilgilendirildi.

Eklenme:14.03.2019 / 13:36          Güncelleme:14.03.2019 / 13:36
Linkedin Google
Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Karakuş, İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği, İlçe Jandarma Trafik Ekipleri, Sarıgöl Şoförler Odası Başkanı İbrahim Bulanık ve Sarıgöl Belediye Zabıta Amirliği ekipleri aynı anda okul servis araçlarını denetledi. Yapılan denetimlerde öğrenciler de bilgilendirildi. Denetim ekipleri, Girne Caddesi üzerinde 55 okul servis aracının tüm belgelerini ve araçları kontrol ederek, eksik belgesi olan ve araçlardaki eksiklikler hakkında sürücüleri bilgilendirerek, eksiklerin biran önce tamamlanmasını istedi.
Sarıgöl Şoförler ve Otomobilciler Derneği Başkanı İbrahim Bulanık, "Denetimlerimiz aralıksız devam edecek. Öğrencilerimizin can güvenliği için denetimler yapılacak." dedi.

Etiketler :
Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
www.ManisaObjektifHaber.com
info@ManisaObjektifHaber.com
Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

Kurumsal

Künye İletişim Reklam

Yayın İlkeleri

Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir