ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Manisalı sağlıkçı Ankara’dan iki ödülle döndü

Türk Tabipler Birliğinin Türkiye genelinde düzenlemiş olduğu fotoğraf yarışmasında Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesinde sağlık memuru olarak çalışan İsmail Aybey’in ’Pekmez kaynatımı’ fotoğrafı büyük ödüle, ’tütünün çocukları’ fotoğrafı da başarı ödülüne layık görüldü. Aybey Ankara’da düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Eklenme:14.03.2019 / 12:14          Güncelleme:14.03.2019 / 12:14
Linkedin Google
Her yıl sağlık çalışanlarına özel olarak Türk Tabipler Birliği tarafından düzenlenen fotoğraf yarışmasının 2018 yılı kazananları için ödül töreni yapıldı. Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesinde Sağlık Memuru olarak çalışan İsmail Aybey’in “Pekmez kaynatımı” adlı fotoğrafı en iyi fotoğraf seçilirken, “Tütünün çocukları” adlı fotoğrafı da başarı ödülü aldı. Ankara Çankaya Çağdaş Sanat Merkezinde düzenlenen törende, İsmail Aybey’e Ankara Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Vedat Bulut tarafından plaket takdim edildi.

Etiketler :
Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
www.ManisaObjektifHaber.com
info@ManisaObjektifHaber.com
Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

Kurumsal

Künye İletişim Reklam

Yayın İlkeleri

Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir