ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Milletvekillerinden Millet Çarşısı’na tam not

AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur, İsmail Bilen ve Tamer Akkal, yaz aylarında açılması planlanan Millet Çarşısı’nı gezdi. Projeyi yerinde gören AK Partili Milletvekilleri projeye tam not verirken; Yunusemre Belediye Başkan Dr. Mehmet Çerçi ve ekibini kutladı.

Eklenme:14.03.2019 / 11:43          Güncelleme:14.03.2019 / 12:08
Linkedin Google

Yunusemre Belediyesi, içerisinde Türkiye’nin en modern pazaryerlerinden birinin de bulunduğu Millet Çarşısı’nda sona yaklaşıyor. Pazarcı esnafının beğenisini kazanan projeyi bu kez AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekilleri İsmail Bilen ve Tamer Akkal Millet Çarşısı’nı gezdi. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’den bilgi alan AK Partili Milletvekilleri projeye hayran kaldı. Millet Çarşısının Manisa’da büyük bir eksikliği gidereceğini dile getiren Milletvekilleri, Başkan Çerçi ve ekibini kutladı.
Güzelyurt Mahallesinde yapımı devam eden Yunusemre Millet Çarşısı, Manisa’nın 40 yıllık pazaryeri sorununu çözecek Türkiye’nin en modern kapalı pazaryeri olma özelliğine sahip. 650 kişilik kapasitesiyle Manisa’nın en büyük Konferans Salonu, 27 dükkan, Gençlik Eğitim Merkezi, çocuk oyun salonu, çocuk bakım merkezi, bebek emzirme odası, kafeterya, mescid, hamam, kapalı ve açık otoparklar içeren toplam 30 bin metrekare kapalı alana sahip büyük bir kompleks olarak Manislaıların hizmetine girecek.
 

Etiketler : Millet Çarşısı’  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir