ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Önce dans ve spor sonra ders

Manisa’nın Yunusemre ilçesindeki Hafsa Sultan İlkokulunda uygulanan ’Beslenme Dostu Okul’ projesi kapsamında öğrenciler her çarşamba günü müzik eşliğinde dans edip spor yaparak derslerine giriyor. Sabah sporunda oldukça keyifli dakikalar yaşayan öğrenciler hem neşeli hem de zinde bir şekilde derse başlamanın mutluluğunu yaşıyor.

Eklenme:13.03.2019 / 12:15          Güncelleme:13.03.2019 / 12:43
Linkedin Google

Yunusemre ilçesindeki Hafsa Sultan İlkokulu ’Beslenme Dostu Okul’ projesi kapsamında bir ay önce uygulamaya başladığı sabah sporu sayesinde öğrenciler her çarşamba günü derslerine müzik eşliğinde spor yaparak başlıyor. Okulun sınıf öğretmenlerinden Muzaffer Yorulmaz tarafından çalan müzikler eşliğinde verilen komutlarla spor yaparak günde zinde başlayan öğrenciler çarşamba günlerini iple çektiklerini söyledi. Okul bahçesinde ders zilinden 15 dakika önce başlayan etkinlikte öğrenciler oldukça keyifli vakit geçirirken her çarşamba derslere olan ilgilerinin daha fazla olması öğretmenleri de memnun ediyor.

Öğrenciler çok memnun
Öğrenciler çarşamba günleri spor yaparak derse başlamalarının kendilerini daha zinde hissettirdiğini belirterek, çarşamba günleri derslerini daha iyi anladıklarını söyledi. Derslerinde daha başarılı olduklarını kaydeden öğrenciler hem daha sağlıklı olduklarını hem de derslerine daha güzel motive olduklarını ifade etti.

"Çocuklarımız güne zinde başlıyor"
’Beslenme Dostu Okul’ projesi kapsamında okullarında daha önce her hafta bir meyve dağıtımı yaptıklarını kaydeden Hafsa Sultan İlkokulu Müdürü Süleyman Bozok, "Okulumuzda ’Beslenme Dostu Okul’ projesi kapsamında her çarşamba günü sağlıklı yaşam kapsamında öğrencilerimizle birlikte derse sabah sporuyla başlıyoruz. Sabah sporu öğrencilerimizin derslerini daha dikkatli dinlemelerini ve daha verimli geçmesini sağlıyor. Proje kapsamında geçmiş aylarda öğrencilerimizin sağlıklı beslenme konusunda meyve yeme alışkanlığı kazandırdık. Bunun akabinde bir aydır da spor etkinliklerimiz başladı. Çocuklarımız gayet memnun, neşeli bir şekilde, zinde bir şekilde derslerine giriyorlar. Öğretmenlerimiz bu proje kapsamında gayet memnunlar, daha iyi çalışıyorlar. Okulumuz daha zinde oluyor" dedi.

Etiketler : Hafsa Sultan İlkokulu  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir