ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Şehzadeler’den Cumhur’un Adaylarına Tam Destek

Cumhur İttifakı’nın adayları Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler ilçesini adım adım gezerek esnaf ve vatandaşla buluştu.

Eklenme:17.02.2019 / 14:09          Güncelleme:17.02.2019 / 14:09
Linkedin Google

Gün boyu binlerce vatandaşla selamlaşan ve esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Ergün ve Çelik’e ilgi görülmeye değerdi. Vatandaşların kendilerine gösterdiği sevgi gösterisi nedeniyle mutluluğunu dile getiren Başkan Ergün ve Başkan Çelik, önümüzdeki hizmet döneminde birliktelik içerisinde yapılacak olan güzel yatırımların da mesajını verdi.

Cumhur İttifakı’nın adayları, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Cumartesi gününü kent merkezindeki esnaf ve vatandaşlara ayırdı. Gün boyu Manisa sokaklarını adım adım gezen Başkan Ergün ve Çelik, binlerce vatandaşla selamlaştı, esnafa hayırlı işler diledi. Başkan Ergün ve Başkan Çelik’e ziyaretlerinde, MHP İl Başkanı Ömer Baysal, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, AK Parti Şehzadeler İlçesi Gençlik Kolları Başkanı Taha Okan Taniş, MHP ve AK Parti Teşkilatı, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Daire Başkanları eşlik etti.

Bereketli Kazançlar Dilediler

Avni Gemicioğlu, Yeni Camii, Sekiz Eylül, Seyfettinbey Caddeleri başta olmak üzere, Şehzadeler ilçe merkezinde binlerce vatandaşla selamlaşan Başkan Ergün ve Başkan Çelik, tüm iş yerlerini ziyaret ederek esnaflara da hayırlı işler diledi.

Esnafın Çay Davetini Geri Çevirmedi

Başkan Ergün ve Çelik’e ziyaretleri sırasında esnaf ve vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlarla sohbet esnasında kendilerine yapılan çay davetini de geri çevirmeyen Başkan Ergün ve Çelik, ilk molasını Yusuf Gül’e ait Can Tertip adlı iş yerinde verdi.

Başkan Ergün’den Müjdeli Haber

Başkan Ergün, burada kısa bir çay molasının ardından Eski Garaj etrafında yer alan esnafı da verdiği müjdeyle sevindirdi. Eski Garaj alanını başlattıkları çalışmayla yaklaşık bin araçlık otopark alanına çevireceklerini, Perşembe Pazarı’nın da eski yerinde kurulacağını haberini veren Başkan Ergün, bölge esnafını sevindirdi.

Vatandaşlardan Cumhura Tam Destek

Esnaf ziyaretine devam eden Başkan Ergün ve Çelik, vatandaşlarla da bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Ergün ve Başkan Çelik’e yaklaşan yerel seçimlerde desteklerinin tam olduğunu ifade eden vatandaşlar birliktelik içerisinde Manisa’ya güzel hizmetlerin yapılacağını inandıklarını belirtti.

Başkan Ergün, Çocukları Yine Sevindirdi

Her programında çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Ergün, yoğun seçim çalışmasında da onları unutmadı. Esnaf ziyareti esnasında gördüğü çocuklarla özel olarak ilgilenen Başkan Ergün, onlara top hediye etti.

Etiketler : Cengiz Ergün   Ömer Faruk Çelik  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir